En kveld med eteriske oljer!

Enten du kjenner til eteriske oljer fra før eller bare er nysgjerrig, er du hjertelig velkommen til vårt arrangement på Gol onsdag 17.april 2024 kl 19.00- 21.00. I løpet kvelden vil du få kjennskap til hvordan du kan bruke naturlige produkter til å støtte kroppen i hverdagen og gjennom utfordringer man møter på. Vi snakker om hvordan du kan implementere naturlige produkter av god kvalitet på en trygg og god måte. 

Sted: frøysokstugu, Gol (Herad)

Hva kan du forvente på kvelden om eteriske oljer?

I århundrer har vi mennesker benyttet oss av eteriske oljer for velværet, kulturelle- og religiøse sermonier, helseutfordringer og som et husapotek. Denne kvelden vil du få kjennskap til hva eteriske oljer er, hvordan du kan bruke det på en trygg og god måte, enten det er i hverdagen, til utfordringer eller som et husapotek.

Stadig flere benytter seg av kosttilskudd i hverdagen, da maten vi spiser i dag inneholder lite av de viktige stoffene for at kroppen vår skal fungere. Denne kvelden vil du bli presentert for Lifelong Vitality (LLV), som er et naturlig alternativ for å sikre et godt nok inntak av vitaminer, mineraler og omega3. 

Vi setter også metabolsk helse i fokus denne kvelden. Du vil lære hvordan du kan optimalisere helsen din og støtte den på cellenivå, Her får du kjennskap til hvordan du kan støtte kroppen med riktig bruk av kollagen, øke fettforbrenning, opprettholde en god blodsukkerbalanse, få en stabil energi og søvn. 


Vi åpner dørene allerede kl 18.30, slik at du kan komme inn til arrangementet før vi starter. I lokalet vil du finne ulike temabord, hvor du kan lære mer om naturlig støtte til utfordringer i hverdagen, rengjøring uten kjemikalier, lett servering og smaksprøver. 

Gjennom kvelden har vi også flere utloddinger av produkter! Hovedpremien er en Deep Blue rub (lindrende krem) til verdi ca 670 kroner, men det er også mange andre flotte premier og konkurranser gjennom kvelden. 

Eteriske oljer og naturlige produkter finnes over alt på markedet, og dessverre går dette på bekostning av kvalitet. Vi snakker litt om hvordan du kan være trygg på at dine naturlige produkter er av god nok kvalitet, til at de er trygge i bruk.  

Sikre deg din plass i dag!

Selv om drømmen er at vi hadde hatt mulighet til å åpne dørene for alle som ønsker, har vi dessverre måtte sette en maksgrense på 50 stykker på dette arrangementet. Men om du ønsker å sikre deg plass allerede i dag, er det bindende påmelding via kontaktskjema etterfulgt av betaling for inngang. Du vippser 50 kroner (for inngang) til 909511 (Lille Natur AS) og merker med "17.april 2024",

for å sikre din plass. Vi gleder oss over å kunne invitere deg til denne kvelden, og håper du får en lærerik og inspirerende kveld!