Lyst til å støtte kroppen på cellenivå?

Helhetlig helse handler om balansen i kroppen vår, hvordan vi har det og hvordan vi føler oss. På denne siden vil du finne litt informasjon om ulike naturlige produkter, som kan være med å støtte deg til en bedre helse og balanse i hverdagen. Du finner informasjon om hvordan Lifelong Vitality kan bli din naturlige kilde til omegafettsyrer, mineraler og vitaminer og doTERRA Plant Protein som er en naturlig kilde til proteiner. MetaPWR er serien for deg som ønsker å støtte kroppen, å sette fokus på metabolsk helse og velvære!

Produktseriene for å støtte kroppen på en naturlig måte

DoTERRAs Plant Protein gir deg en naturlig kilde til førsteklasses plantebaserte proteiner. 

DoTERRAs Lifelong Vitality (LLV) gir deg naturlige kilder til vitaminer, mineraler og Omega3 fettsyrer.

DoTERRAs MetaPWR-system støtter din metabolske helse, på en naturlig måte.

Eteriske oljer som støtte til kroppen

Eteriske oljer blir hentet ut fra planterike, å er flyktige oljer fra blomster, bark, røtter, gress m.m. å det er kanskje mange som synes det høres litt rart ut at disse små potente dråpene kan hjelpe oss?


Eteriske oljer er ikke noe nytt som har kommet på markedet, men det er flere og flere som søker etter det å kunne bruke mer naturlige produkter for seg selv, de man er glad i, hus og hjem. Helt tilbake til gamle kinesiske og egyptiske skrifter fortelles det, at de destillerte aromatiske oljer fra planter til medisinsk bruk. Om ikke tidligere, har planteoljer siden den gang fulgt oss når det kommer til medisinsk behandling, forebygging, gitt oss kjemiske komponenter til moderne medisin, aromaterapi og ikke minst et naturlig valg når det kommer til husapoteket. 

Mange av oljene har for eksempel antiseptiske egenskaper, slik som olje av einer,  teak og furunål. Flere av oljene stimulerer blodsirkulasjonen lokalt, og kan passe fint når man trenger eks. lindring av muskler, ledd og hevelser (kilde). Med moderne forskning har vi også muligheten til å lære enda mer om hvordan de ulike eteriske oljene påvirker oss. Det er selvsagt viktig at man setter seg inn i selskapet som gir deg eteriske oljer, som at du kan være trygg på at de faktisk er rene og av god kvalitet. Historisk sett er det urter vi mennesker begynte å bruke først, å de var i bruk både for velværet, behandle og forebygge mot sykdom. 

En del eteriske oljer kan støtte blodsirkulasjonen ved lokal påføring, slik at du kan oppleve lindrende fordeler på f.eks ømme muskler, slitne ben eller stive ledd. 

Kanskje ønsker du å støtte immunforsvaret i hverdagen, du ønsker å åpne luftveiene under sesongens plager eller en sår hals trenger lindring?

Urter, råvarer og eteriske oljer har blitt brukt i lang tid for å støtte fordøyelsen. Kanskje du trenger å roe een kranglende mage, eller blir litt uvel etter tung mat eller en reise?

Finn din støtte med Tumeric kapsel!

Turmeric, eller gurkemeie som vi kjenner det som, inneholder curcumin, som forskere over hele verden er nysgjerrige på. Ved å studere celler i et laboratorie, kan det nemlig se ut som at curcumin "virker på alt". Forskere og leger ser på dette spesielle stoffet, å det hevdes at det kanskje kan dempe betennelsestilstander og forebygge alvorlig sykdom og kroniske sykdommer. Hvis du vil lese mer om hva forskere og leger mener om stoffet curcumin, kan du gjøre det på forskning.no

Ved å kombinere den eteriske oljen Turmeric og ekstrakt av gurkemeierot i en todelt kapsel, får man den beste effekten av begge komponentene. Resultatet gir deg et produkt av bioaktive planteforbindelser, en unik balanse av turmeroner og curcuminoider. Hovedfordelene med denne kombinasjonen er at ekstrakt av Turmeric (Rhizome) inkludert curcuminoider, inneholder naturlige antioksidanter*, bidrar til å opprettholde sunne ledd, bein, hud og normal kolerese*. Turmeric Dual kapsel kan også støtte blodproduksjon  og -kvalitet, hjertefunksjon, sirkulasjon og fordøyelsee*, ved siden av at den bidrar til å opprettholde effektiviteten til immunsystemet og opprettholde resistanse mot allergener*. 

*Disse hemsepåstandene er fortsatt under behandling i EU og EFSA. 

Støtt fordøyelsen din i hverdagen

Eteriske oljer kan være en god støttespiller når det kommer til fordøyelse og mage-tarm utfordringer. Men om man har gjentakende utfordringer knyttet til fordøyelsen, oppfordres det alltid at man tar kontakt med lege for å utelukke at årsaken er knyttet til sykdom.

Ved siden av at man kan finne eteriske oljer som kan gi god støtte til fordøyelsen, bør man også kombinere dette med en sunn livsstil med gode næringsvalg. Når man ser etter eteriske oljer som kan støtte fordøyelsen, er det som regel eteriske oljer som er med på å balansere og roe magen

Mer informasjon kommer snart!