En hverdag med eteriske oljer 

Eteriske oljer kan vet rett bruk, gi deg mange gode verktøy i hverdagen.
På denne siden er det samlet litt inspirasjon til hvordan du kan bruke eteriske oljer, på en trygg og god måte. Du vil finne informasjon om hvordan DoTERRA skiller seg ut på markedet, oppskrifter og litt informasjon om hvordan du kan bruke eteriske oljer på en trygg og god måte. 

Er du nysgjerrig på eteriske oljer, anbefales det også at du er med på vårt introkurs om rene eteriske oljer. Kurset er for deg som ønsker å være mer bevisst på produktene du omgir deg med, ønsker å kunne oppleve spafølelsen i sitt eget hjem, og for deg som ønsker å støtte kroppen ved ulike utfordringer. 

Det er også viktig å påpeke at all informasjonen Min Mulighet gir, er ikke overførbart til andre merker av eteriske oljer. Dette fordi man skal være sikker på at oljene er av god kvalitet og helt rene. 

Beklager at noe av siden er litt rotete, noe omstrukturering er på gang!


En naturlig hverdag

Det er mange som ønsker å være mer bevisste på hvilke produkter man har i sine omgivelser. Dette kan være at man ønsker naturlige valg innen rengjøring, hud- og hårpleie, rene produkter for å støtte kroppen til best mulig velvære eller generelt et ønske om en grønnere hverdag. 

Svanemerket.no forklarer at hormonforstyrrende stoffer ligner på våre egne stoffer i kroppen, og at dette er årsaken til at de kan virke forstyrrende på hormonbalansen vår. Resultatet av dette kan være at stoffene imiterer våre egne, hemmer eller øker produksjonen av våre naturlige hormoner. Du kan finner slike stoffer i hårpleie, leker, klær, maling, elektronikk, rengjøringsmidler, plast, hudpleie og sminke (kilde). Selv om drømmen kanskje er at disse stoffene ikke påvirket oss, eller fantes, kommer vi ikke unna dem mer enn at vi kan være bevisste på valgene vi tar for oss selv. 

Ved å trykke på bildene kan du finne informasjon om hvordan du kan bruke naturlige produkter i hverdagen.

Kan alle bruke eteriske oljer?

Det er mange som lurer på om eteriske oljer er trygt for oss. Ved å knappene under, vil du få mer informasjon om trygg bruk av eteriske oljer i forhold til barn, dyr eller medisinske forhold/ helseutfordringer. Er du usikker på dette kan du spørre din oljeveileder, men man har selv ansvaret for å bruke de eteriske oljene på en trygg måte. 

Din kilde til informasjon

En verden med eteriske oljer er ganske stor, å for mange kan det virke litt uoverkommelig med all informasjon. Å mange lurer kanskje på hvor de skal begynne?

 

Det første vi anbefaler nye (og gamle) kunder er å bli med på kursene våre. Dette gir en fin mulighet til å lære litt om trygg bruk av eteriske oljer, og gir ett innblikk i hvordan man kan bruke eteriske oljer i hverdagen. Kvaliteten på eteriske oljer er viktig når man skal bruke dem på en trygg måte. Så gå gjerne inn å les litt om hvordan DoTERRA jobber, å skiller seg ut fra mange av de tilsvarende produktene på markedet. Du kan også lese mer om personen bak Min Mulighet, og hvordan eteriske oljer ble en viktig del av hverdagen.