KOM I GANG MED NATURLIGE VERKTØY!

Eteriske oljer er spennende, å vi har alle våre forskjellige grunner til at vi ønsker at eteriske oljer skal bli en del av hverdagen vår. Noen ønsker å være mer bevisste i valget om hva de har i sine omgivelser, andre fordi de ønsker et naturlig valg når det kommer til velvære. Det er også mange som ønsker å bruke eteriske oljer på bakgrunn av helsemessige årsaker. 


Du er selvsagt hjertelig velkommen til å bli kunde hos Min Mulighet. Her vil du få tilgang til det du trenger av informasjon både for å komme i gang med de eteriske oljene, og orientere deg på DoTERRA sine sider. Råd, oppfølging og veiledning gis til hver enkelt. Ved siden av dette vil du få tilgang på Min Mulighet sin medlemsportal, hvor det ligger nyttig informasjon.

Medlemmer får også tilgang til en lukket facebookgruppe. I denne medlemsgruppen kjøres det oljeverksteder, videreutdanning om å bruke eteriske oljer, å medlemmene har delt sine erfaringer over mange år. Har du ikke vært i kontakt med en oljeveileder tidligere, kan du legge igjen dine opplysninger i kontaktskjema under. Da vil en oljeveileder ta kontakt med deg for videre informasjon.

Ønsker du å ta kontakt?

Om du har spørsmål eller ønsker å ta kontakt for en uforpliktende prat, er du hjertelig velkommen til det. Bruk kontaktskjema under for å legge inn din informasjon, så vil en oljeveileder ta kontakt med deg.