Meld deg på vårt gratisevent

ETERISKE OLJER I HVERDAGEN!

Torsdag 7.mars 2024 kl 12.30-13.30


Mange tenker kanskje at eteriske oljer noe nytt på markedet, komplisert å begynne på eller kanskje ikke er klar over de store bruksområdene eteriske oljer har. Torsdag 7.mars 2024 ønsker Lille Natur og Grønne Røtter å invitere deg som er nysgjerrig på eteriske oljer til vårt gratisevent, kl 12.30-13.30. 

Det er mange årsaker til at mange er nysgjerrige på eteriske oljer. Noen ønsker eteriske oljer for velværet og god lukt, noen av helsemessige årsaker og noen for å være mer bevisste på å ta naturlige valg i hverdagen. Torsdag 7 mars møtes vi for å snakke om hvordan man kan bruke eteriske oljer i hverdagen, gir tips og triks om hvordan du kan ta naturlige valg. 

Bak Grønne Røtter finner du naturbarnet, med en lidenskap om å finne naturlige valg for seg og sin familie. Hun har god erfaring med eteriske oljer i hverdagen for seg selv, svangerskap og småbarnsliv. 

Bak Lille Natur finner du ei som egentlig ønsket å finne en naturlig løsning for sin egen helse med utmattelse og IBS, som skapte en glede over eteriske oljer hun ønsket å dele med andre.