Calm & Harmony

Lavendel kan gi en beroligende effekt på hud, kropp og sinn. Tilsett en dråpe i din ansiktskrem for å støtte til en sunn og naturlig hud. Bruk i diffuser for å skape en rolig atmosfære, enten det er for å endre stemning eller roe til en god natt søvn. Smør under beina med fraksjonert kokosolje for å støtte kroppen til ro eller forbedre søvn på store og små. Ved ulike hudirritasjoner (uren hud, eksem, insektsstikk eller solbrenthet) bruk lavendel og frankincense for å støtte huden. Ha i badevannet for å fjerne bekymringer, eller i tinning og i nakken. Kombiner med peppermynte og lemon for å støtte kroppen gjennom våren/ sommerens sesongbetonte plager.

Serenity er den fredfulle blandingen skapt av DoTERRA for sine avslappende og beroligende fordeler. Denne får du med både som eterisk olje og som softgel (kapsel). Effekten av den fredfulle blandingen kan kjennes umiddelbart og føre deg inn i en tilstand av salig hvile. DoTERRA serenity kombinerer eteriske oljer som er kjent for sin evne til å minske følelsen av spenninger og roe ned følelser. Påfør utvortes før leggetid for å hjelpe med å redusere bekymringer og forberede deg på en avsleppende søvn. I tillegg gir eteriske oljen fra Ceaderwood, Ho wood og Vetiver en jordnær duft som roer ned sinnet og beroliger sansene. Serenity 15 ml dråpene skal ikke tas innvortes, men passer fint både til utvortes bruk og aromatisk. 

Pakken er for deg som trenger ro og bedre søvn. Pakken inneholder eteriske oljer som alle virker beroligende og jordende på kropp og sinn.

Den friske og treaktige duften av Balance er den perfekte oljen når du trenger litt harmoni i livet ditt, og som en forlokkende parfyme som fremmer fred, avslapping og velvære. Balance er blandet med eteriske oljer som er emosjonelt fordelaktige og som arbeider for å gi en følelse av ro og velvære. Den kan brukes både aromatisk og utvortes, enten du ønsker å bruke den som parfyme, under føttene, pulspunkt, i ett varmt bad med epsonsalt eller i diffuser. Den kan lette engstelige følelser og skape ett lindrende og rolig miljø, oppmuntrer til god avslapning og senke skuldrene.

Kjent for sin rike fargetone og varme, treaktige duft, gir Ceaderwood oss en rekke fordeler. Ceaderwood anses som en av de mest jordende oljene og hjelper med å fremme et beroligende miljø, både for kropp og sinn. Ved bruk før en treningsøkt, fremmer den velvære og vitalitet å kan hjelpe deg med å fokusere. Når den brukes utvortes har Ceaderwood rensende egenskaper, så den er fin å bruke for å forbedre uren hud. Sammensetningen av Ceaderwoodoljens kjemi virker også effektivt frastøtende på insekter gjennom sesongen. I diffuseren passer denne eteriske oljen fint i både settinger for ro og avslapping, men også arbeidssituasjoner for å hjelpe deg å fremme følelsen av selvtillit. 

Peace touch er laget for å lindre frykt, bekymringer og engstelse. Å erstatte det med fredelig tilfredshet. Enten det er en hektisk hverdag eller om du bærer på noe, er peace oljen for å støtte kroppen din til ro, lette bekymringer og engstelse. Smør under bein og på pulspunkter etter en lang dag, eller i løpet av en hektisk dag hvor du trenger å hente deg selv inn. 

Petitgrain er en eteriske olje som kommer fra bitterappelsin- treet, som har en lang brukshistorie i tradisjonell helsepraksis. Historisk sett ble denne eteriske oljen hovedsakelig brukt til rengjøring, men nyere vitenskapelige bevis viser at den har mange flere bruksområder og fordeler. Blant dem er evnen til å fremme avslapping og redusere forekomsten av ujevnheter i huden.  Den kjemiske strukturen i oljen bidrar til å gi beroligende og avslappende fordeler. Om du er ny oljebruker, kan det være lurt å teste petitgrain på huden før utvortes bruk, for å unngå større hudirritasjoner. 

Wild Orange er kaldpresset fra skallet, og er en av bestselgerne på grunn av sin oppmuntrende aroma, og de mange fordelene bruk av wild orange gir. Oljen inneholder store mengder monoterpener, som gir den en stimulerende og rensende egenskaper. Wild orange løfter ikke bare humøret, men lager en rolig og fin atmosfære. Mange bruker den både for å få en rolig og frisk start på dagen, men også en rolig og fin avslutning på dagen. Bruk i diffuser for å løfte humor og rense luften. En dråpe i din drikkeflaske, gir forfriskende smak til vannet. Ha en eller to dråper i hånden sammen med like deler peppermint og frankincense, for en energigivende boost, og gni håndflatene sammen, pust inn 5 ganger og smør resten i nakken.