Finn fokus pakke

I denne pakken får du:

Produktverdi (PV): 164,50

Direktelink kommer snart, om du ønsker pakken - kontakt oljeveileder

Pakken som kan hjelpe deg med å finne fokus, konsentrasjon og tilstedeværelse. Denne pakken er satt sammen med noen oljer for innvortes bruk, andre for aromatisk og topisk bruk.

Hvorfor ikke starte arbeidsøkten med ett glass vann med Green Mandarin i? Green Mandarin, som både er oppløftende og velduftende, er unik blant sitrusoljene og har en lang rekke bruksområder. 

Å om det er litt vanskelig å komme i gang, så kan du benytte deg av Cheer Touch, som er ferdig utblandet - å klar til å heie på deg! Dette er DoTERRAs egen blanding for å muntre deg opp og holde motet oppe. 

Rosmary og Peppermint er to gode oljer når man trenger å trekke pusten litt å åpne luftveiene for å fortsette med arbeidet. Som vi vet, fra vår biologi vil også fokuset påvirkes av at luftveiene trekker inn nok oksygen. 

InTune er en merkebeskyttet blanding av eteriske oljer som kan gjøre det lettere å holde fokus. Uansett hvor gammel du er, kan det noen ganger være vanskelig å konsentrere seg om en oppgave. De nøye utvalgte eteriske oljene i dōTERRA InTune Fokusblanding virker sammen og hjelper deg med dette. Sandalwood, Frankincense og Lime fremmer en følelse av klarhet, mens Patchouli, Ylang Ylang og Roman Chamomile skaper en lindrende og beroligende atmosfære.

Arise er egentlig en olje fra yogakolleksjonen til DoTERRA, men hvorfor ikke bruke den på flere måter? Hovefordelene med denne blandingen er ikke bare at den fremmer en effektiv yogaøkt, men den fremmer følelsen av lykke, klarhet og mot. Den oppmuntrer deg til å nå målene dine.