Naturlig støtte til immunforsvart

I denne pakken får du med: 

Produktverdi (PV): 158,5 

Direktelink kommer snart, om du ønsker pakken - kontakt oljeveileder

I denne pakken finner du daglig støtte til ditt immunforsvar, og gode løsninger. Oljene passer godt i ditt husapotek, med gode løsninger for sesongbetonte utfordringer.


Denne pakken er satt sammen både for å styrke ditt immunforsvar, men også for at den skal være et godt verktøy om uhellet er ute. 

I pakken får du med Lemon, som er den eteriske oljen sitron. Kjemien til sitron har noen rensende egenskaper, som vi kan dra nytte av både for å styrke oss - men også om sesongplagene setter igang. Et forslag er å ta en dråpe eterisk olje i ditt drikkevann. Du får med både On Guard eterisk olje og softgels (kapsler). Dette er DoTERRAs egne beskyttende blanding. Når tatt innvortes på en daglig basis vil OnGuardTM støtte immunforsvarets naturlige funksjoner. Med sin unike aroma tilbyr OnGuard et velduftende, naturlig og effektivt alternativ.

I hundrevis av år har olje utvunnet av Oregano vært kjent som en av de mest potente og gunstige eteriske oljene. En viktig kjemisk komponent i oregano er karvakrol, en fenol, som gjør den til en av de mest allsidige og kraftige eteriske oljene i verden. Ved hudkontakt skal Oregano tynnes ut med en baseolje. 

Bedre kjent som «Tea Tree,» Melaleuca eteriske olje har over 92 forskjellige blandinger og utallige bruksområder.Tea Tree er også kjent for sine rensende egenskapene. Den kan brukes til å rense og rengjøre hud og negler, samt bidra til en sunn hudtone. Tea Tree brukes ofte på forbigående hudirritasjoner og for å lindre huden.