Tilbudene hos DoTERRA i juni

Juni hos DoTERRA byr på mange gode tilbud, nyheter og LTO tilbud (så langt lageret holder produkter). 

Gratis produkt ved 125 PV: Citronella 15 ml

Hvis du sender en LRP bestilling på over 125 PV innen 15.06.23, får du med månedens gratisolje som er Citronella! Bruksområdene for citronella er mange. Bruk i diffuser for å holde mygg og andre insekter unna, men også for friskere luft. Smør på klærne eller huden før du skal ut, for å unngå insekter. Lag en spray til dyra dine, eller pust inn for å løfte humøret og få energi.

I shampo/ balsam gir den en ekstra rensende effekt og glansfullt hår. Puss vinduene med citronella i, mens du samtidig lager ett utrivelig miljø for fluer og andre insekter i vinduskarmen. 

Gratis produkt ved 200 PV: Salubelle 10 ml

Salubelle Beauty Blend er en blanding fra DoTERRA, som er laget for å gi næring til huden. Blandingen er satt sammen av ulike eteriske oljer, som er brukt gjennom historien for sine forskjønnende fordeler. De eteriske oljene Frankincense, Hawaiian Sandelwood, Helichrysum, Lavender, Myrrh og Rose Touch er blandet sammen av eksperter, for å hjelpe til med å opprettholde en glattere hud med et glødende ungt utseende. 

Salubelle Beauty Blend er enkel å påføre med roll-on, som gjør den enkel i bruk på ansikt, hals og utrigning. Den trekker inn i huden, og reduserer synligheter av fine linjer, rynker og aldrende hud. I motsetning til mange av de ferdige rollerene til DoTERRA, er ikke denne ferdig utblandet med fraksjonert kokosolje. 

10 prosent rabatt: Arise 5 ml

Arise er en nydelig blanding fra yoga-settet til DoTERRA. Dette er oljen som oppmuntrer deg, når du skal i gang med målene dine. Med de eteriske oljene Grapefruit, Lemon, Osmanthus, Melissa og Siberian Fir, er dette en oljeblanding som er perfekt både til topisk bruk og aromatisk (diffuser). Oljeblandingen er perfekt når du trenger å bli inspirert til å arbeide hardt, nå nye mål og løfte deg selv litt lengre. Noen fine måter å bruke Arise på:

 • Fremmer effektive yoga-øvelser
 • Fremmer følelser av lykke, klarhet og mot
 • Oppmuntrer til å strekke deg etter målene og øke ytelsen
 • De beste resultatene oppnås sammen med andre oljer som er inkludert i doTERRA Yoga Collection

Månedens NYHETER i nettbutikken!

NYHET: Endelig er DoTERRA Sun her

DoTERRA Sun serien er en serie med solpleie, laget på mineralsk vis. Alle produktene er i Sun serien er/har:

 • minst SPF 30, 
 • vannfast i opptil 80 minutter, og 
 • bredspekrert beskyttelse. Noe som betyr at de blokkerer både UVB- og UVA-stråler. 

Serien består av solkrem for ansikt og kropp, solstift(stick) til ansikt og kropp, spray til kropp og aftersun. Lurer du på hvordan naturlig solkrem fungerer, forskjellen mellom kjemisk og naturlig solkrem, eller kanskje ønsker litt mer informasjon om produktene, finner du mer informasjon ved å trykke på knappen under. 

NYHET: Beadlets

Dette er en eterisk oljeblanding, som ble tilgjengelig i 15 ml flaske tidligere. Men nå kommer den også i beadlets! SuperMint er en frisk, skarp, ren og uimotståelig blanding av DoTERRAs fineste mynteolje. Den forfriskende blandingen har en søt aroma av mynte og urter, og er satt sammen av de eteriske oljene: peppermint, japanese mint, bergamot mint og speamint. Når blandingen tilsettes i søte eller salte retter, gir den et mynteaktig smaksløft som vekker sansene. Mentol, som er kjent for å skape en avkjølende fornemmelse. Noen bruksområder med når du kan ta en SuperMint Beadlets:

 • Etter et tungt måltid, for å lindre ubehag
 • Før måltider, for å støtte fordøyelsen
 • Popp en beadlets på et insektsstikk som trenger lindring 
 • Popp en beadlets i en tekopp med litt honning
 • Tygg en beadlets etter måltid, for å fremme en god munnhygiene 
 • Tygg en beadlets for en oppløftende følelse, og for å åpne luftveiene
 • Test den ved å tygge den, lukte inn eller ta hull på beadletsen å smør i tinning med fco, for å lindre spenninger eller hodepine
 • Ta den med på bil- eller båtreise
 • Tygg en for å booste energien litt

Månedens LTO

Månedens LTO er Limited Time Offer, altså - produkter du har muligheten til å skaffe deg så langt lageret holder! Så om det er noe du virkelig ønsker deg, kan det være lurt å være tidlig ute for å sikre seg! 

LTO: Rose Duet

Dette settet består av Rose Hydrosol Mist & Moringa Rose Oil. Settet gir deg to herlige rutiner til din daglige hudpleie, med beroligende, forfriskende Mist og legende, fuktighetsgivende Morina Rose Oil. Litt om de ulike produktene: 

Rose Hydrosol Mist er et lett, forfriskende og skånsom mot huden din, samtidig som den gir en rosenrød-floral duft. Denne luksuriøse sprayen er laget med damascena-roseblader ved hjelp av hydro-dampdestillasjon ved DoTERRAs anlegg i Bulgaria, Terra Roza. Hydrosolen er rik på ingrediensen geraniol, og gir huden en forfriskende dugg av fuktighet og gir huden en sunn utstråling.

Moringa Rose Oil smelter skånsomt inn i huden for ultimat hydrering, og fremmer sunn, glødende fast hud. Olje fra frøene til moringa-treet, rik på oljesyre og andre fettsyrer, er kombinert med CPTG ® Rose eterisk olje for en luksuriøs ansiktsolje som hjelper til med å balansere fuktighetsnivået i huden og fremmer en jevn, sunn hudfarge.

Når Rose Hydrosol Mist og Moringa Rose Oil brukes sammen, skaper denne Rose Duet en rutine med synergistisk harmoni for huden din.


LTO: Hope Tuch 10 ml

Hope Touch er en oljeblanding som kombinerer duftene av Bergamot, Ylang Ylang, Frankincense, og den varmende duften av Vanilla Bean Absolute. Hope er oljeblandingen som kan påføres i nakken, håndledd og pulspunkter for en forfriskende duft gjennom hele dagen. 

Men Hope er ikke bare en nydelig duft, det er også en del av DoTERRA Healing Hands- prosjekt. Nettosummen av DoTERRA Hope Touch doneres til Healing Hands- initiativet. Så for hver påføring av denne distinkte eteriske oljeblandingen, støtter du ekspertenes utvinningsoperasjoner, initiativ mot barnesmugling og arbeid for å avslutte barneslaveri.

 


LTO: MetaPWR Pakken

Kort fortalt er MetaPWR en produktserie satt sammen for at du skal kunne støtte kroppen din, til bedre metabolisme, energi og helse.

Med utgangspunkt i forskning, er serien satt sammen av rene eteriske oljer, ulike kilder av kollagen, NMN & planteekstrakter, kun for å støtte deg til en bedre helse. MetaPWR er på ingen måte noen erstatter for sunne valg i hverdagen, men kan både være en god motivasjon og et verktøy for å støtte seg selv til bedre helse. Med å la MetaPWR bli en del av en hverdagsrutine kan du blant annet støtte kroppen til økt forbrenning, minske søtsug/ cravings, forbedre fordøyelsen, bremse aldring av celler, oppleve en mer stabil kropp når det kommer til blodsukker, energi, evnen til å holde fokus og søvn. Ønsker du å lese mer om MetaPWR systemet, eller de ulike produktene kan du bruke knappene under! 


Ellers ønsker jeg deg en riktig god sommer!