Kurs om MetaPWR

Bli med på kurs å lær mer om MetaPWR som er en produktserie utviklet for å støtte din metabolisme, energi og helse. Det er (dessverre) slik at verken mirakelpiller eller kjappe løsninger fungerer for å oppnå en god helse...


Men MetaPWR kan være en god støttespiller på veien til en hverdag med energi og god helse!


Hva er MetaPWR?

Kort fortalt er MetaPWR en produktserie satt sammen for at du skal kunne støtte kroppen din, til bedre metabolisme, energi og helse. 

Med utgangspunkt i forskning, er serien satt sammen av rene eteriske oljer, ulike kilder av kollagen, NMN & planteekstrakter, kun for å støtte deg til en bedre helse. MetaPWR er på ingen måte noen erstatter for sunne valg i hverdagen, men kan både være en god motivasjon og et verktøy for å støtte seg selv til bedre helse. Med å la MetaPWR bli en del av en hverdagsrutine kan du blant annet støtte kroppen til økt forbrenning, minske søtsug/ cravings, forbedre fordøyelsen, bremse aldring av celler, oppleve en mer stabil kropp når det kommer til blodsukker, energi, evnen til å holde fokus og søvn. 

Under kurset vil du både lære mer om hvordan de ulike produktene fungerer, men også hvordan produktene i kombinasjon vil støtte deg til bedre metabolisme, energi og helse. 
Ønsker du å lese mer om produktene i metaPWR serien kan du gjøre det her
Ved siden av at du vil skaffe deg kunnskap om hele MetaPWR serien, vil du også lære litt mer om hvordan kroppen henger sammen, og hvor viktig metabolsk helse faktisk er. 

Metabolisme handler om de kjemiske prosessene som skjer i kroppene våre, hvordan mat, oksygen, drikke og andre stoffer blir tatt opp. Men også hvordan kroppen forbrenner, lagrer, omsetter energi og blodsukkerstabiliteten vår. Hvor god den metabolske helsen er i Norge er varierende, men det er helt tydelig at helseutfordringer knyttet til metabolisme er et økende problem. Dette kan du også lese mer om, på siden med mer informasjon om MetaPWR. 

Bli med på kurs om MetaPWR!

Har du lyst til å lære mer om MetaPWR, har du mulighet til å bli med på vårt nettbaserte kurs som tar ca 1 time! Meld deg på via kontaktskjema under, å du vil bli kontaktet av en oljeveileder fortløpende.  Kurset vil gi deg en gjennomgang av hvordan man kan bruke de ulike produktene, hvilke resultater man kan få og hvordan serien kan være et verktøy for en sunn livsstil!