Bli med på MINIKURS!

Bli gjerne med på kurset som kjøres med jevne mellomrom! Du kan velge mellom å se kurset på vår nettbaserte plattform, eller livesendinger (med opptak) i vår lukkede facebookgruppe. Her vil du lære:

  • Hva eteriske oljer er 
  • Tre trygge måter å bruke eteriske oljer på
  • Hvordan eteriske oljer kan påvirke din hverdag
  • Tips, anbefalinger og inspirasjon 
  • Hvor viktig renhet & kvalitet er
  • Hvordan du kan begynne med eteriske oljer

Med livesendinger (og opptak)!

Det kjøres et 4 dagers minikurs, i en lukket gruppe på facebook med jevne mellomrom. Her blir det sendt korte livesendinger (10-15 minutter) morgen og kveld. Det er også opptak, slik at du har muligheten til å se det senere eller på nytt. Her er kurset i fellesskap, noe som fører til ekstra engasjement og inspirasjon. 

Nettbasert platform når du vil!

Du har også muligheten til å ta kurset på en nettbasert platform. For å få tilgang til dette kurset, vil du motta en mail med innloggingsinformasjon til kurset. Kursportalen vil du ha tilgang til i 14 dager, og du kan se det når som helst. Det er lagt opp med innspilte videoer med informasjonen du trenger til å bli kjent i oljeverden og tekst under hver video. Totaltiden for kurset er ca 2 timer, men det er oppdelt etter tema slik at du kan ta det i ditt tempo. 


Hvordan kan du bli med på kurset?

For å få tilgang til en av kursene om eteriske oljer, må du melde deg på via linken under. Da vil en oljeveileder ta kontakt med deg for en rask prat. Her vil du få praktisk informasjon om de ulike kursene, og informasjon om oljeprøvene som blir sendt til deg i forkant av kurset. Oljeprøvene er med på begge kursene. Dette gjør at mens du får informasjon om produktene, kan du også teste dem ut for sine bruksområder. 

Kurset i sin helhet har en verdi til 1.200 kroner, men du betaler kun 199 ,- for oljeprøvene du får tilsendt og frakt. 

Hvem kan bli med på kurs?

Kurset er for deg som har lyst til å lære mer om eteriske oljer, og hvordan det kan påvirke din hverdag. Det er for deg som ikke har konto hos DoTERRA fra før, og lyst til å lære mer om hvordan naturen kan støtte oss. Noen ønsker å lære mer om eteriske oljer i forbindelse med helse, noen for velvære, eller kanskje du har lyst til å komme i gang med en mer naturlig livsstil. Er dette deg? Da trenger du bare å legge igjen informasjonen din i skjema under.