Lemongrass

Lemongrass (sitrongress) er noe som blir brukt mye i asiatisk mat – med alt fra supper, te, karriretter og sjømat. Det er også mye brukt for sine rensende egenskaper, støtter sunn fordøyelse, sin positive aroma, og evnen til å fjerne negativ energi. Enten du bruker Lemongrass internt, aromatisk eller topisk – er bruksområdene varierende. Noen bruksområder:

  • Bruk den topisk med FCO for å rense huden, spesielt om det er betente/ ømme områder.
  • Bruk den i en beroligende massasje, for å finne tilbake til godfølelsen.
  • Bruk den aromatisk (diffuser) for å spre den friske duften, og få de beroligende følelsene
  • Bruk den internt (mat og drikke) for støtte til sunn fordøyelse – og en frisk vri.
  • Bruk den aromatisk for å lette nervøsitet og mental tretthet
  • Ta en dråpe i hånden, gni sammen og pust inn i 30 sekunder – for en frisk innhenting i hverdagen.
  • I kapsel med Marjoram og Frankincense ( evt. + Copaiba) for lindring 

Jade Balden er en dame som jobber mye med eteriske oljer og følelser. Det hun skriver om sitrongress (lemongrass) på sin hjemmeside er at den er en positiv og rensende olje. Videre refererer hun til boken Emotions & Essential Oils at sitrongress hjelper oss med å frigjøre negative følelser og energi i kroppene våres. Det er oljen for å... 

Bli kvitt negativ energi, fortvilelse, holde på fortiden og åndelig blindhet. 

De positive fordelene sitrongress kan hjelpe oss med (ifølge J.Balden) er en åndelig klarhet, rensing, bli mindre tilknyttet og frigjør det som ikke lengre er nødvendig. Den støtter oss til å gå ut av mørket, å fortsette fremover i riktig retning. 

Sitrongress kan også være en fin støtte for å få mer mental klarhet, et åpent sinn, hjelpe deg med å forenkle livet - ved siden av at det er greit å gi slipp på tidligere bagasje. En fin måte å bruke denne oljen er aromatisk, å spesielt i diffuser. 

Det er oljen for de som er villige til å finne tilbake til positiviteten! 

Sitrongress kan lette humøret, finne tilbake til positiviteten - og på den måten hjelpe deg både fysisk og mentalt ved at du føler deg bedre. 

Det er trygt for meg å gi slipp, og forandre meg