Re-Start pakken

Dette er pakken for deg som trenger en boost av metabolismen og en ny start. Pakken inneholder produkter som revitaliserer og gir ny energi. Passer godt ifm endring av kosthold eller kvartalsvis rens.

Styrk velværet med Restart Kit, som er fylt med uunnværlige produkter som revitaliserer og gir deg ny energi. Enten du vil friske opp en gammel velværerutine eller kickstarte en ny, inneholder Restart Kit verktøy som vil hjelpe deg med å nå målene dine. Også tilgjengelig som vervesett. Pakken inneholder: 

Grapefruit som har robuste sitrusegenskaper, og er både velduftende og oppløftende på smak til mat og drikke. Så hvorfor ikke tilsette litt grapefruit i ditt drikkevann? Den har en lovpriset evne til å rense, rengjøre og gi næring. 

GX Assist inneholder de eteriske oljene Oregano, Tea Tree, Lemon, Lemongrass, Peppermint og Thyme som vi kjenner som gode for både fordøyelse og rensende egenskaper. Den anbefaler alltid å tas sammen med PB Assist+. Dette er en tolags vegetabilsk kapsel, som inneholder prebiotiske fibre og seks stammer med probiotiske mikroorganismer. 

Smart & Sassy Softgels inneholder dōTERRAs merkebeskyttede Smart & Sassy Aktiv blanding i en praktisk softgel. Denne blandingen inneholder de eteriske oljene Grapefruit, Lemon, Peppermint, Ginger og Cinnamon. 

Zendocrine Softgels inneholder doTERRA Zendocrine Restart blanding – en merkebeskyttet blanding av de eteriske oljene Tangerine, Rosemary, Geranium, Juniper Berry og Cilantro.

DDR Prime inneholder de eteriske oljene Frankincense, Wild Orange, Litsea, Thyme, Clove, Summer Savory, Niaouli og Lemongrass. Dette er en oljeblanding som anbefales alle å benytte seg av.