Sov godt pakke

Denne pakken er satt sammen med tanke på deg som trenger støtte til søvn. Her finner du eteriske oljer som støtter kroppen og sinn til ro, hvile og stoppe tankekjør.


I denne får du med ulike eteriske oljer med gode egenskaper når det kommer til både søvn, og det å stresse ned. Fraksjonert kokosolje er også med, slik at du får tynnet ut oljene. Så litt om de ulike eteriske oljene i pakken.

Den eteriske oljen Cedarwood, som er kjent for sin dype tone og varme, treaktige duft, har en rekke egenskaper som gunstige for huden. Cedarwood er kjent som en jordende olje og bidrar til å skape en beroligende atmosfære på slutten av en lang dag. 

Lavender, eller Lavendel som vi kjenner den som, er en olje mange kjenner til alt for sine beroligende egenskaper både for hud, kropp og sinn. Man tenker kanskje at sitrusoljer er energigivende, men Wild Orange skiller seg ut. Denne oljen er oppløftende (altså munter), og kan ha en beroligende støtte om det for eksempel er litt mye å tenke på. 

Tulsi, som hører hjemme i Sørøst-Asia, omtales også som hellig basilikum, og har vært brukt i tradisjonell indisk medisin som en naturlig løsning på mange tilstander. Om denne urten er ukjent for deg - kan det være verdt et googlesøk for å lære mer om denne unike urten. 

Serenity er DoTERRAs egen blanding for å fremme ro og avslapping. Den er perfekt å smøre under beina etter en lang dag, når natten kommer å du skal hente deg inn. 

Peace Touch er også en av blandingene til DoTERRA, som på norsk oversettes som den betryggende blanding. Den er ferdig utblandet, å fin å smøre i tinning, bak i nakken eller over lunger.