Spa opplevelse hjemme

I denne pakken får du med:  

  • Mudmask - Ansiktsmaske 
  • Exfoliating Body Scrub
  • Replenishing Body Butter
  • Lip Balm (Herbal)
  • Citrus Bliss Håndkrem
  • Anti Aging eye cream
  • Hydrating Cream (Ansiktskrem) 
  • 5 ml flasker med Lavender, Lemon og Peppermint. 

Direktelink kommer snart, om du ønsker pakken - kontakt oljeveileder


Pakken for deg som ønsker å komme i gang med naturlig hudpleie, og unne deg selv en spa tilværelse på ditt eget bad.

Mange er mer bevisste på valgene de gjør, når det kommer til sin hudpleie. I denne pakken får du med produkter til å kunne unne deg selv ordentlig spa opplevelse på ditt eget bad! 

I denne pakken finner du MudMask, som er en blanding av naturlige leirer, rensende mineraler og nærende botaniske produkter. MudMask er også tilsatt de rene eteriske oljene Myrrh, Juniper Berry og Grapefruit. Exfoliating Body Scrub er en naturlig kroppsskrubb, med sukkerrør som gjør at den skrubber og polerer huden skånsomt. Dette gjør at huden etterlates frisk med glød. Skrubben er også tilsatt de eteriske oljene Wild Orange, Grapefruit og Ginger.

Replenishing Body Butter har en base av naturlige formler av bl.a shea- og kakaofrøsmør, som er kjent for sin dype, fuktighetsgivende egenskaper. Den er også tilsatt de eteriske oljene Wild Orange, Douglas Fir og Frankincense. Ved siden av dette ligger det også en Lip Balm (Herb) som er en naturlig leppepomade. 

Citrus Bliss håndkrem er en silkeaktig, nærende krem som kombinert med den oppløftende blandingen av Citrus Bliss . Med denne lette, fuktighetsbevarende formelen får du hjelp til å redusere ujevnheter i huden. Anti-Aging Eye Cream kombinerer de eteriske oljer av Frankincense, Ylang Ylang og Blue Tansy, og fokuserer på aldringstegn rundt det sarte området rundt øyet, noe som bidrar til å redusere ujevnheter i huden over tid.

Hydrating Cream (ansiktskrem) er fylt av mykgjørende ingredienser og probiotika for at huden din skal få tilført mye fuktighet og næring.

Lavender er kjent for sine gode egenskaper for hud, og beroligende fordeler. Dette er en olje som fint kan brukes i din hudpleie, under føtter for å skape ro, kombineres i et fotbad/ varmt bad med epsomsalt eller bare nytes duften av. Peppermint er en mer oppkvikkende olje, test en dråpe på dusjgulvet, en dråpe på fingeren opp i gangen i 20 sekunder eller aromatisk. Lemon er den siste oljen som er med. Denne er fin å bruke for sine rensende egenskaper, nytes i ett glass vann, i rengjøring eller ligende.