Familiepakka

I denne pakken får du med: 


Familiepakka er en av de pakkene som blir solgt oftest som startpakke, fordi det er et allsidig valg. Pakken dekker de fleste generelle behov i hverdagen, og er flott som en start til å komme inn i en verden med eteriske oljer – eller som en del av ditt husapotek.


Pakken er laget for å dekke de fleste behov som oppstår i husstanden. I pakken finner du Lavendel som har gode fordeler for alt av hud og hudirritasjoner, ro, søvn og stress. Frankincense er også en unik olje som følger med, som blir kalt for kongen av oljene. 

Zen gest er blandingsoljen til DoTERRA som støtter fordøyelse, den er fin å smøre over magen både ved treg og kjapp mage, eller bruke før biltur. Peppermint er også en oppfriskende frisk olje, som er kjekk å ha med på tur. Bruk den også på spenninger eller insektsstikk for sine avkjølende fordeler. 

Oregano og Rosmary er noe mange kjenner til fra urtehagen, de er fine som smakstilsetning - men har også mange gode fordeler, som f.eks ved sesongutfordringer. 

Lemon og Wild Orange er to sitrusoljer som kan brukes for sine rensende egenskaper, enten det er i en diffuser, til rengjøring eller i ett glass vann. 

Sist men ikke minst, følger også On Guard med - Dette er beskyttelsesblandingen til DoTERRA, som ved ett daglig inntak innvortes kan være med på å støtte kroppens naturlige immunresponser.