Velvære og indre ro

I denne pakken får du med: 

Produktverdi (PV): 158 

Direktelink kommer snart, om du ønsker pakken - kontakt oljeveileder

Denne pakken er satt sammen for deg som trenger støtte til å finne den indre roen. Med denne pakken vil du ha verktøy for å finne indre ro i løpet av dagen, støtte søvnkvaliteten og føle velvære.


Denne pakken er satt sammen for at du skal finne ro og støtte gjennom hverdagen. Produktene kan både brukes på dagtid og for å støtte til bedre søvn. 

Produktene du finner i pakken er DoTERRAs egen oljeblanding Serenity i både eterisk olje og softgels (kapsel). Den eteriske oljen skal ikke tas internt, men kapslene er basert på samme oppskrift og trygg å bruke internt.  Blanding av eteriske oljer fremmer ro og avslapping. dōTERRA Serenity forener eteriske oljer som er kjent for å virke beroligende på følelser. Påføres utvortes før leggetid og bidrar til å dempe uro og gjøre deg klar for en rolig natts søvn.

Wild Orange er en eterisk olje mange tenker kan være energigivende, men den er faktisk oppløftende og beroligende. Den kan brukes i ett glass vann gjennom dagen, eller smøres på huden for en frisk duft og god ro morgen og kveld. 

Balance er jordingsblandingen til DoTERRA. Den har en frisk og treaktig duft, er perfekt når du har behov for litt harmoni i livet ditt. Ved siden av dette følger også Peace Touch med, som er en ferdig betryggende roller - klar til bruk. Adaptiv Touch er også med. Enten du føler deg utmattet eller rastløs, ubesluttsom eller irritabel, kan Adaptiv Touch hjelpe deg med å holde kropp og sjel i balanse.