Yoga&Balanse pakke

I denne pakken får du: 

Produktverdi (PV): 154,54 

Direktelink kommer snart, om du ønsker pakken - kontakt oljeveileder

Bruk eteriske oljer for å finne mer balanse i hverdagen. Denne pakken passer både til yoga, og for deg som ønsker å bli bedre til å finne indre ro og velvære.


Denne pakken er satt sammen både for deg som driver med yoga, men også deg som trenger litt balanse i hverdagen. I pakken får du med fraksjonert kokosnøttolje til utblanding av de eteriske oljene, petal 2.0 diffuser og 8 ulike eteriske oljer. 

Litt kort fortalt informasjon om de ulike eteriske oljene er at Anchor, Align og Arise er DoTERRAs egne blandinger i et yogasett. De er laget for å forbedre livet og yogapraksisen. Disse blandingene avgir aromaer for å støtte, sentrere og opplyse sjelen din gjennom hvert åndedrag, mens den styrker og strekker kroppen din. Ved siden av dette får du med Lavender 5 ml, som mange kjenner til fra før på grunn av dens beroligende fordeler.

Mange forbinder sitrusdufter med noe energigivende, men Wild Orange har den fordelen at den virker oppløftende og beroligende. Perfekt som en myk start på dagen - eller for å koble av for kvelden å legge bort tankene. 

Den eteriske oljen Cedarwood, som er kjent for sin dype tone og varme, treaktige duft, har en rekke egenskaper som gunstige for huden. Cedarwood er kjent som en jordende olje og bidrar til å skape en beroligende atmosfære på slutten av en lang dag. Tulsi, som hører hjemme i Sørøst-Asia, omtales ofte som hellig basilikum og har vært brukt i tradisjonell indisk medisin som en naturlig løsning på mange tilstander. Om du ikke kjenner til denne, kan det være verdt ett googlesøk.  Og sist men ikke minst, så har vi peace. Dette er den betryggende oljeblandingen til DoTERRA som kan være en god støtte om man trenger litt indre ro eller bare eksistere litt.