Hvorfor velge produkter fra DoTERRA?

Det er mange selskaper der ute som tilbyr eteriske oljer og naturlige produkter. Men om du velger DoTERRA - velger du eteriske oljer som er behandlet skånsomt, forsiktig og riktig for både planten, naturen og menneskene bak. DoTERRA tenker ikke masseproduksjon som går ut over mange av mellomleddene i produksjonen, de høster fra lokalsamfunnenes kunnskap, på naturens bekostning og er grundig i å kvalitetssikre hvert enkelt produkt. 

Litt om hvordan de arbeider 

Når du skal handle eteriske oljer

Etterspørselen etter eteriske oljer, og ønske om naturlige produkter i hus og hjem vokser stadig. Å på markedet finner du veldig mange firma som tilbyr det de kaller "rene" og "naturlige" eteriske oljer, men hva inneholder egentlig flasken du kjøper?

 Selv om etterspørselen og markedet for eteriske oljer øker, er kvaliteten varierende. For det er litt slik som det er med ull, hvor du kan kalle det en ullgenser om det inneholder 5% ull. Noe annet som er viktig å huske på, er at dette er noe som kommer fra naturen - så spør deg selv om du tror vekstforhold vil påvirke kvalitet på hva som er i flasken?

Noen fine forsiktighetsregler/prinsipper som er fine å bruke når du skal velge dine eterisk oljer, er å se på selskapet bak produktet. Det første er å undersøke om selskapet har forsvarlig innkjøp av råvarene, og om produksjonen er bærekraftig fra a til å. Om det viser seg at det ikke er lett å finne informasjon om produksjonen, kan dette også være en varsellampe. De fleste selskaper som har god kvalitet, ønsker å ha denne informasjonen lett tilgjengelig for å betrygge deg. Ett annet område som er viktig å sette seg inn i, er hvilke form for testing selskapet har i og etter produksjonen. Foretar de en såkalt tredjepartstesting som er tilgjengelig for deg, som er uavhengig av selskapet? Sist, men ikke minst, er tydelighet og tilgjengelig informasjon om sikker bruk. 

Disse forsiktighetsreglene trenger man ikke bekymre seg for, når man velger produkter fra DoTERRA. De tilbyr de reneste, mest potente eteriske oljene på en miljømessig og sosialt oppbyggende måte. Ved siden av at de har med seg hjerte hele veien i arbeidet. 

De har et åpent innsyn på hvordan produksjonen foregår, påvirkningen produksjonen har på natur og lokalsamfunn, å under hver eterisk olje finner du et produksjonsnummer som gjør at du kan lese om produksjonen av akkurat det partiet med eterisk olje, som du har i hendene. 

Det er stor variasjon mellom selskapene på hvordan de velger å produsere sine produkter. Noen velger å kutte kostnader ved å kjøpe planter av lav kvalitet, eller forfalske oljene sine med billigere stoffer. Slike løsninger bruker ikke DoTERRA, for de vet at dette bare resulterer i dårlig kvalitet. Deres eteriske oljer tar vare på naturen, lokalsamfunnet og deg som forbruker!

Mange av råvarene til de eteriske oljene blir høstet i fattige land, noe som mange drar nytte av til sine fordeler. Men DoTERRA er opptatt av å styrke menneskene og lokalsamfunnene i deres jakt på å bli selvhjulpene. Deres forretningsmodell, inkjøpsstrategi og humanitære innsats er utformet for å gi disse lokalsamfunnene ressurser, verktøy og inntekt for å få en bedre livskvalitet. 

Hva betyr Co-Impact Sourcing?

DoTERRA har opprettet Co-Impact Sourcing™-initiativet, som har noen prinsipper for å sikre ansvarlig praksis i alle deres innkjøpssamfunn. Disse prinsippene er i korte trekk at... 

De er med på å redusere fattigdom, ved å skape og opprette arbeid for innbyggerne i lokalsamfunnet. De tilbyr rettferdig lønn, med betalinger direkte til arbeidstaker/ produsenter ink. forhåndsbetalinger. De oppretter også langsiktige partnerskap, som gir dyrkerne og destillatører flerårige kontrakter, basert på solidaritet og respekt. Ved siden av dette støtter de bøndene, produsentene og destillatørene gjennom opplæring og økonomisk støtte. 

Som du kanskje forstår, er ikke DoTERRA bare opptatt av sluttproduktet. De sikrer rettferdige arbeidsforhold, med et sunt og trygt arbeidsmiljø, fri for trakassering og diskriminering. De eer unike på arbeidsmetoden sin, å tilrettelegger for samfunnsutvikling. Ikke bare fremme miljøeffektiv teknologi, fornybar energi og minimerer avfall. Men de gir også støtte til samfunnsutviklingsprosjekter i innkjøpssamfunn som skoler, helseklinikker, treningsfasiliteter og rene vannsystem. Kort oppsummert... 

De tenker på menneskene i begge ender av flasken!

Hva betyr CPTG-kvalitet?

CPTG står for Certified Pure Tested Grade™,

Hver doTERRA essensielle olje er nøye og grundig testet med den strenge CPTG Certified Pure Tested Grade™ kvalitetsprotokollen. Dette er noe DoTERRA gjør for å sikre at hver flaske med eterisk olje er ren, fri for forurensning eller syntetiske fyllstoffer. CPTG-prosessen inkluderer en grundig undersøkelse av hvert parti, sammen med tredjeparts testing for å garantere sine kvaliteter.