Vil du bli kunde?

Eteriske oljer er spennende, å vi har alle våre forskjellige grunner til at vi ønsker at eteriske oljer skal bli en del av hverdagen vår. Noen ønsker å være mer bevisste i valget om hva de har i sine omgivelser, andre fordi de ønsker et naturlig valg når det kommer til velvære. Det er også mange som ønsker å bruke eteriske oljer på bakgrunn av helsemessige årsaker. 


Hvordan blir jeg kunde? 

Du er selvsagt hjertelig velkommen til å bli kunde hos Min Mulighet. Her vil du få tilgang til det du trenger av informasjon både for å komme i gang med de eteriske oljene, og orientere deg på DoTERRA sine sider. Råd, oppfølging og veiledning gis til hver enkelt. Ved siden av dette vil du få tilgang på Min Mulighet sin medlemsportal, hvor det ligger nyttig informasjon. 

Medlemmer får også tilgang til en lukket facebookgruppe. I denne medlemsgruppen kjøres det oljeverksteder, videreutdanning om å bruke eteriske oljer, å medlemmene har delt sine erfaringer over mange år. Har du ikke vært i kontakt med en oljeveileder tidligere, kan du legge igjen dine opplysninger i kontaktskjema under. Da vil en oljeveileder ta kontakt med deg for videre informasjon. 

Når du skal kjøpe din første pakke

Som oljeveileder er vårt ønske at dine eteriske oljer skal komme til god nytte. Målet våres er å finne de eteriske oljene som passer ditt behov best, for eteriske oljer er for bra til å bli stående i skapet! Er du usikker på hvilke eteriske oljer som passer deg best, eller passer ikke pakkene helt etter ditt formål og behov?

Da bruker du din oljeveileder. Her vil du få informasjon om ulike produkter, og hvilke eterisk olje som kan brukes for akkurat det du er ute etter. Om du ikke har vært inne på siden om å bli kunde enda, anbefales det. Her kan du både lese om hvordan du blir kunde, hva det vil si å ha et medlemsskap hos DoTERRA, og hvilke fordeler du har med å bruke en oljeveileder. 

Bli med på kurs!

Min Mulighet tilbyr kurs for at du skal kunne tilegne deg informasjonen du trenger for å bruke eteriske oljer i hverdagen. Kursene er lagt opp slik at du lett skal få med deg hva som er trygg og sikker bruk av eteriske oljer, i små livesendinger/ videosnutter som passer inn i en hektisk hverdag. Du kan lese mer, eller melde deg på kursene ved å trykke bilde ved siden av. 

Jeg vil bare komme i gang!

Enten du har vært med på kurs eller ikke, har du kanskje kommet dit at du ønsker at eteriske oljer skal bli en del av din hverdag? Uansett, så er du velkommen til å bli med inn i oljeverden. 

Du har flere muligheter, når du skal komme i gang. Går du inn via knappen under, kommer du til en oversikt hvor du kan lese mer (eller kjøpe) eteriske oljer i pakkeløsning. Det første du får opp er standardpakkene til DoTERRA. Dette er pakker de har satt sammen ut i fra en rekke formål, å som er en god start for å bygge opp sitt eget lille husapotek. 

Litt lengre ned på siden, finner du pakker etter formål. Dette er pakker som Min Mulighet har satt sammen, for at du skal kunne finne dine naturlige verktøy for en rekke utfordringer. Som oljeveileder ønsker man at alle oljene skal komme i mest mulig bruksnytte for deg. Med å kjøpe en pakke etter formål, er håpet at oljene skal bli en del av hverdagen - å ikke bli noe som står i skapet over lengre tid. 

Ta kontakt med en oljeveileder