Fordelene med et medlemsskap

Det finnes ulike måter å skaffe seg rene eteriske oljer & produkter på, fra DoTERRA. Men som oljeveileder er vi glade for å kunne gi kundene våre mest mulig for pengene. Noen ønsker å kun handle produktene sine uavhengig av medlemskap/ konto. Dette går selvsagt fint, om man ønsker det. Men les gjerne om hvilke fordeler et medlemskap kan gi  faktisk kan gi deg! 


Hva vil et medlemskap si?

Når du gjør din første handel via en oljeveileder, får du et medlemskap. Dette er din personlige konto hos DoTERRA, slik som det er i mange nettbutikker. Om din første handel er en av standard pakkene til DoTERRA, er medlemsavgiften på ca 20 euro inkludert (trukket fra) i pakken. Dette medlemskapet kommer i form av en bok (på norsk) hvor det står skrevet litt om hva eteriske oljer er, og de mest populære produktene. 

Om din første handel er andre produkter/ pakker satt sammen etter eget ønske eller formål, kommer medlemsavgiften ved siden av (20 euro) om du har en handel som er lavere enn 150 poeng (produktverdi, som din oljeveileder vil hjelpe deg med). 

Medlemskapet fornyes hvert år fra innmeldingsmåned, men det er viktig å si i fra at det ikke er noen kjøpsplikt eller plikt til å fornye medlemskapet. Når det fornyes koster det ca 20 euro, men du får med en Peppermint 15 ml flaske (medlemspris 25 euro/ fullpris 33,33 euro) med på bestillingen. Men om du ikke bestiller aktivt, vil ikke dette gjelde. Den store hovedfordelen med å handle gjennom et medlemsskap er at du fra innmelding, automatisk får medlemspriser på produktene (som er 25%).

Fordelene med å bli kunde via en oljeveileder

Om du er usikker på hvilke olje som passer deg, eller hvordan du bør starte med oljene dine, er det alltid en fordel å være i kontakt med en oljeveileder i forkant av at ditt første kjøp. En oljeveileder vil kunne gi deg veiledning på hvilke oljer du kan ha god nytte av, hvordan de skal brukes, og ikke minst - hva du burde starte med for å få dette som en del av din rutine.

En annen fordel er at DoTERRA ofte er gavmilde til sine nye kunder (og til de eksisterende)! En oljeveileder til kunne informere deg om hvordan det er smart å handle, og om du har muligheten til å benytte deg av aktuelle kampanjer. Dette kan for eksempel være at du har muligheten til å få med gratisprodukter ved første handel. Om du ikke har vært i kontakt med en oljeveileder, må du gjerne ta kontakt med Min Mulighet via kontaktskjema under.