Jannike Heitun Kjuus

Jannike er en varm, fargerik og engasjert dame, som er bosatt i Asker med to barn, mann og hund. Hun er opptatt av det naturlige, å for henne har viktige ingredienser for trivsel og balanse i hverdagen har blitt kosthold og ernæring, Yin yoga, AromaYin og Nidra yoga, ved siden av at hun utfører/ tilbyr behandlinger innen akupressur, AromaTouch og Symphony of the cells. 

Gjennom sin catering disker hun opp sunn, god og fargerik mat i alle varianter, som hun blant annet har hentet inspirasjon til gjennom sine reiser i utlandet. Hun har også hentet inspirasjon til en naturlig livsstil på disse reisene, hvor hun blant annet har tatt utdanning til Yin Yoga.  I senere tid har hun tatt Nidra yoga sertifisering, og andre spennende kurs i forhold til behandlingsformer med eteriske oljer. Akupressur er en behandlingsform hvor man bruker trykkpunkter i kombinasjon med eteriske oljer for å gi en synergieffekt, å sette i gang kroppens egen helbredelsesmekanisme, lindre symptomer og ubehag.

Aromatouch er en påføringsteknikk av eteriske oljer, med fokus på å balansere kroppen. Teknikken er laget av dr. David Hill. Teknikken har i forskning, vist at den kan gi umiddelbar reduksjon av stressede følelser og fremme avslapping (kilde). Sympony of the Cells er en behandlingsteknikk utviklet av Boyd Truman, hvor man utfører ulike protokoller med eteriske oljer, ut i fra hvilken formål man ønsker å oppnå for seg selv. Det handler om å skape balanse og harmoni i kroppen, enten det er fysiologiske eller emosjonelle sider som kan være utfordrende. 

Ønsker du å komme i kontakt med Jannike?
Enten du ønsker å bli med Jannike på kurs eller ha en samtale om hvordan du kan bruke det naturlige i din hverdag, kan du legge igjen informasjonen din i kontaktskjema under. Her kan du skrive kort hva det gjelder, melde deg på kurs om eteriske oljer eller produktserien MetaPWR. 

Jannike gleder seg til å høre fra deg!