Finn din oljeveileder hos Lille Natur


Når du begynner med eteriske oljer fra DoTERRA gjennom Lille Natur, får du din egen oljeveileder. Dette er en person som kan bistå deg i oppstartsfasen, hjelpe deg med hvilke eteriske oljer som kan være lurt ut i fra dine formål/ utfordringer, og være en støttespiller når du skal i gang med dine eteriske oljer. En oljeveileder kan ta deg med på kurs, veilede deg i forhold til bruken av eteriske oljer & gi praktisk informasjon i forhold til DoTERRA. 


Nelly Kaisa Skulason 

Nelly er personen bak Lille Natur. Jeg er en dame i trettiårene og bosatt midt i Hallingdal. I 2022 tok jeg steget å begynte som oljeveileder, siden den gang har jeg veiledet andre mennesker i bruken av eteriske oljer og naturprodukter, å elsker å lære mer om hvordan disse små dråpene kan hjelpe andre. Jeg er opprinnelig utdannet vernepleier, og har god personlig erfaring om det å ha en kropp som ikke spiller på lag. For meg har nøkkelen i hverdagen blitt å se på kroppen i sin helhet, for å styrke helsen og livskvaliteten. Ved siden av å ha interesse for håndarbeid, levende skapninger med pels, er grønt, naturlig og spirer i jorden, har jeg også skaffet meg masse kunnskap om det å bruke eteriske oljer for helsemessige årsaker, med et ønske om å kunne bruke og dele naturlige alternativer. Ønsker du å lese mer om historien min, kan du gjøre det her. Hvis du ønsker å komme i kontakt med meg, bruker du kontaktskjema i fanen "Lille Natur". 

Oljeveiledere gjennom Lille Natur

Berit Gjerde

Berit er en sprudlende dame i sin beste alder, bosatt i Jevnaker. Ved siden av at du kan bli med henne på kurs om eteriske oljer, elsker hun å gå barbent rundt i hagen - å gjerne med hodet ned i et urtebed.

Berit gleder seg til å høre fra deg, så du kan trykke på knappen for å finne kontaktskjema til Berit. 

Maja Stanisin

Maja er en nydelig dame bosatt i Stavanger, sammen med familien sin. Ved siden av at hun er farmasøyt, er hun lidenskapelig interessert i hvordan man kan støtte kroppen med naturlige produkter. 

Ønsker du å lese mer om Maja eller ta kontakt med henne, så kan du trykke på knappen under. 

Jannike H. Kjuus

Jannike er en varm, fargerik og engasjert dame som er bosatt i Asker. Hennes ingredienser til trivsel og balanse er ulike former yoga, kosthold og ernæring, eteriske oljer og utførelser av ulike typer behandling. 

Ønsker du å lese mer om Jannike eller ta kontakt med henne, kan du trykke på knappen under.