Månedens gratisolje: White Grapefruit

Hvis du sender en LRP bestilling på over 125 PV, innen 15.juli, får du med månedens gratisolje. Denne måneden er dette White Grapefruit (5 ml)! Forskjellene fra denne og Grapefruit er bare forskjellige varianter fra samme plante. Forskjellen i navnet kommer av fargen på frukten, men deler de har lignende kjemi, fordeler og egenskaper. 

White Grapefruit er litt syrligere enn Grapefruit, og kan brukes både aromatisk, topisk og internt. Den deilige friske duften er oppløftende, og kan brukes til å skape et positivt miljø og støtte selvtilliten. Kanskje du ønsker å starte morgenen med et vannglass med White Grapefruit i, eller kanskje du putter noen dråper i diffuseren når du trenger litt ekstra energi iløpet av dagen?

Den viktigste kjemiske bestanddelen i denne oljen er limonene, som betyr at den er veldig rensende. Så hvorfor ikke bruke den til rengjøring, frisk opp kjøkkenkluten med en dråpe eller to, eller lage seg en forfriskende romspray for å friske opp luften?

Fordi White Grapefruit er en sitrusolje, er den fotosensitiv. Dette betyr at du bør unngå UV- stråler i 12 timer etter påføring topisk. Men selv om det er sommer å sol, det er ingenting i veien for å bruke den som en rensende kveldsrutine. Tilsett en dråpe i din ansiktskrem for å redusere ujevnheter og bidra til en sunn hudtone. 

Nyhet: Turmeric kapsel 

Denne unike kapselen er en dobbeltkapsel, som både kombinerer eterisk olje fra gurkemeie (Turmeric) og gurkemeieekstrakt. Kraften i denne sammensetningen er revolusjonerende, når det kommer til hvilke fordeler vi kan hente ut fra denne kombinasjonen. 

Den første fordelen vi finner i kapselen er curcuminoider, som er kjent for sine antioksidantegenskaper og evne til å støtte en sunn inflammatorisk respons i kroppen. Den andre nøkkelforbindelsen er turmeroner, som gir nevrobeskyttende fordeler. 

Noen måter du kan støtte kroppen din ved å ta Turmeric Dual Champer Capsules

 • Bidrar til å vedlikeholde sunn ledd og bein helse
 • Naturlig bidrag av antioksidanter
 • Bidrar til å holde huden sunn
 • Støtter produksjon, kvalitet og sirkulasjon av blodet
 • Støtte sunne hjertefunksjoner
 • Bidrar til å støtte fordøyelsen, og normal funksjon av tarmen

Månedens rabatt (10% + LTO)

Carrot seed Body Butter er en tykk og kremete Body Butter (krem), som er satt sammen av foryngende gulrotfrø, og de oppkvikkende eteriske oljene Spearmint og Rosmary. Selv om kremen er tykk, absorberes den raskt å etterlater huden langvarig hydrert og sunn. De fuktighetsgivende egenskapene for huden kommer av gulrotfrø, de eteriske oljene, jojoba-, oliven-, og søt mandelolje, blandet med kakaosmør. 

Den er egnet for alle hudtyper, enten det er til deg selv eller noen du er glad i. Påføres etter behov, på hender, albuer, knær eller andre områder som trenger pleie. Carrot Seed Body Butter er på 10% avslag denne måneden, men det gjelder kun så lenge lageret holder - så om du vil sikre deg en, kan det være lurt å være tidlig ute!

Solkrem serien er i nettbutikken!

Etter litt venting kom endelig solkremserien DoTERRA Sun i nettbutikken. Dette er et naturlig valg for solbeskyttelse, satt sammen av mineraler og eteriske oljer. Det er 4 ulike produkter 

 • DoTERRA Sun Face + Body krem 
 • DoTERRA Sun Body Spray 
 • DoTERRA Sun Stift Face + Body
 • DoTERRA Sun AfterSun

Ønsker du å lese mer om de ulike produktene i serien, eller hva som er forskjellen på mineralsk og kjemisk solbeskyttelse er? Da kan du trykke på knappen under. 

Ny formel av kjente oljeblandinger kommer i løpet av Juli 2023

Past tens touch (10 ml) har vi lenge ventet på at skal fornyes, å komme tilbake til nettbutikken. Nå kommer den tilbake i en videreutviklet blanding av de eteriske oljene Eucalyptus, Geranium, Copaiba, Star Anise og Spearmint. 

Motivate 5 ml kommer nå også i ny formel, slik som Motivate Touch allerede er. Med fordelene fra vanilje kombinert med de andre eteriske oljene er dette en frisk, ren og litt myntete blanding. Blandingen inneholder nå de eteriske oljene Wild Orange, Lemon, Spearmint, Lemongrass, Cardamom og Tonka Bean. 

Cheer 5 ml & touch kommer også i en ny versjon, og hvor herlig er det ikke at du kan ha med deg din egen oljeblanding som heier på deg i hverdagen? Her kommer den nye formelen både i 5 ml (perfekt til diffuseren), og touch (perfekt å ha med under arbeidsdagen). Den nye formelen inneholder de eteriske oljene Wild Orange, Star Anise, Ginger, Bergamot, Ylang Ylang, Frankincense, Lemongrass, Tonka Bean og Vanilla Absolute. Alle touch-variantene er ferdig utblandet med fraksjonert kokosolje, slik at du har den klar til bruk. 

Exotic treasures 

Kanskje du har ei venninne, en onkel eller en nabo som er litt nysgjerrig på eteriske oljer? Da bør du lese dette. DoTERRA ønsker å være gavmilde til deres oljeveiledere og nykommere. 

Så om du kjenner noen som er nysgjerrige på eteriske oljer, er tiden inne for å invitere dem med seg inn i oljeverden! Om du ikke er oljeveileder (Wellness Advocates), men kjenner noen som kunne tenkt seg eteriske oljer - kan du ta kontakt med din oljeveileder for hjelp til hvordan du kan gjøre det. 

Hvis du verver to eller flere medlemmer til å bli kunder (Wellness Advocates eller Wholesale Customer) iløpet av juli, vil du få gratis Yuzu (5 ml). Verver du flere enn fire nye personer innen juli får du både Yuzu (5 ml) og Breu Branco (5 ml) gratis! Hvis de du verver i juli (4+) oppretter en LRP på over hundre PV innen 31.august, får du enda en bonus. Da får du nemlig en eksklusiv pakke med Jasmine (2,5 ml) med på kjøpet. 

Litt om Jasmine

DoTERRA er opptatt av kvalitet, så prosessen med å skape Jasmine er en nøysom prosess. Siden blomsten står i full blomstring tidlig på morgenen, må de som høster disse edle råvarene ut å plukke dem før soloppgang. Dette skjer seks måneder etter planting. Over 14000 mennesker er positivt påvirket av denne prosessen, fra planting, høsting og destillering av Jasmine i Egypt. Noe som både gir arbeidsplasser og bærekraftig inntakt for samfunnet. Jasmin er kanskje mest kjent for sin nydelig lukt, men den er også et fint innslag i din hudpleierutine, for din hudtone, urenheter og redusere ujevnheter.

Litt om Yuzu 5 ml 

Yuzu har en frisk og fruktig aroma som kan ligne på en blanding av grapefrukt og mandarin. Den er lys, frisk, sitrusaktig, svak blomstrete og inspirerende i sin duft. Gjennom dampdestillering av skallet til frukten (Yuzu) utvinner man de eteriske oljene med en rekke fordeler som er veldig populært i blant annet Japan. Hos DoTERRA finner vi denne eteriske oljen i blant annet Yarrow Pom Body serum. Noen bruksområder med denne oljen er: 

 • Å tilsette noen dråper i et varmt, avslappende bad. I Japansk tradisjon sies det at det bygger immunitet. 
 • Bruk den som en eksotisk, rik kveldsduft eller kombiner den i en rollerblanding av blomstrede dufter. 

Litt om Breu Branco 5 ml

Tidligere var Breu Branco kjent som "røkelsen fra Amazonia" eller "Brasiliansk røkelse", og den blir sett på som en gave fra regnskogen i Amazonas. Breu Branco tilhører Burseraceaefamilien, som kan ligne litt på Frankincense, Sandelwood og Poli Santo. 

Den eteriske oljen kommer av de majestetiske trærne som står i Amazonas sine elvebredder, og kommer av harpiksen. Den har en skarp, tre-aktig duft, og er rik på P-Cymene. Noen bruksområder med denne eteriske oljen er å: 

 • Kombinere den i din bodylotion eller dusjsåpe for en frisk, frodig aroma
 • Bruke den som en del av en massasje, for å fremme en atmosfære av ro og klarhet
 • Bruke før lange turer og utendørs aktiviteter

Andre tips i sommer?

Det beste tipset som er selvsagt å ta med seg sine eteriske oljer gjennom sommeren!


Finn deg noen favoritter til å slippe innpåslitne insekter gjennom sommeren, eller noen favoritter for å roe huden om du har fått insektsstikk/bitt. Lær mer om hvordan mineralbasert solbeskyttelse fungerer, å selvsagt hvilke eteriske oljer du kan bruke om du er uheldig å blir solbrent. Lag deg noen deilige forfriskende diffuserblandinger, som gjør at luften føles frisk og lett å puste inn på de varmeste dagene og ikke minst - NYT SOMMEREN!