MetaPWR

Personal Wellness Realized!

For deg som ønsker å opprettholde en best mulig helse, livskvalitet og energifylt hverdag.

MetaPWR er en unik produktserie som er laget for å støtte deg til en sunn metabolisme, livsstil og helse. PWR står ikke bare for hvilke power du kan få, men det står også for Personal Wellness Realized. Dette er en kort gjennomgang av hvordan disse produktene kan støtte deg på din vei til en optimal helse. Har du lyst til å lære mer, finner du kontaktskjema for kurs nederst på siden. Denne serien er en unik serie, som lar deg støtte kroppen din til best mulig på cellenivå!

Hvorfor er metabolisme viktig?  

Metabolisme handler om de kjemiske prosessene som skjer i kroppen din, og hvordan mat, oksygen, drikke og andre stoffer blir tatt opp. Hvordan kroppen forbrenner, lagrer, omsetter energi og stabiliserer blodsukkeret ditt. Hvor godt dette fungerer, avhenger av hvilke balanse det er i de kjemiske prosessene i kroppen, arv/genetikk og livsstil/ kosthold. 

Hvordan kan MetaPWR være din mulighet?

MetaPWR er oljeblandingen satt sammen av Grapefruit, Lemon, Peppermint, Ginger og Cinnamon bark i  CPTG™-kvalitet. Denne kombinasjonen av eteriske oljer gir kroppen din gode fordeler når det kommer til å støtte kropp og helse på cellenivå. Blandingen er trygg for deg å bruke internt, og satt sammen av eteriske oljer av høy kvalitet. Ved å bruke MetaPWR internt støtter du kroppen til å opprettholde/forbedre naturlige kjemiske prosesser på en enkel måte. Ved å la MetaPWR bli en del av din hverdagsrutine, kan du støtte kroppen til å: 

 • Øke forbrenningen av adipose fettceller, også kalt brunt fettvev/ "det farlige fettet"
 • Støtte kroppen til mindre søtsug/ cravings
 • Forbedre fordøyelsen
 • Bremse aldringsprosessen på cellenivå
 • Oppleve en mer stabil kropp når det kommer til blodsukker, energi og søvn
 • Mer stabil konsentrasjonsevne 
 • Økt aktiviseringsnivå

Lær mere om MetaPWR serien!

MetaPWR oljeblanding 

Dette er oljeblandingen som finnes i alle de ulike produktene i MetaPWR serien. Blandingen består av de rene eteriske oljene Lemon, Peppermint, Cinnamon Bark, Ginger og Grapefruit. 

Sammensetningen av disse eteriske oljene gir gode muligheter for at du kan støtte kroppen din på flere områder. Blandingen er utviklet for å støtte til en sunn livsstil, økt vitalitet, bedre næringsvalg og gi følelsen av langvarig velvære.

Blandingen er utviklet av kliniske og medisinske forskere hos DoTERRA, og inneholder eteriske oljer av CPTG™-kvalitet, som gjør den trygg i bruk. Oljeblandingen er en god smakstilsetning i ditt drikkevann, smoothie, grøt eller annet drikke. Den kan brukes som en del av din morgenrutine, og som en støtte når du opplever søtsug.

MetaPWR SoftGels 

Dette er den samme oljeblandingen som du finner i MetaPWR oljeblandingen, bare i kapsel form. Den inneholder Lemon, Peppermint, Cinnamon Bark, Ginger og Grapefruit i CPTG™-kvalitet, som gjør den trygg å bruke internt. MetaPWR softgels lar deg enkelt innta din daglige støtte for en sunn livsstil, ved at den kommer som ferdig kapsel. Ta én til tre softgels i løpet av dagen. 

MetaPWR Beadlets

MetaPWR Beadlets er små softgels som er enkle å bruke på farten. Den kan brukes som en del av ditt daglige inntak av MetaPWR for en sunn livsstil, eller du kan ha den som en backup når du er på farten. 

MetaPWR Assist+

Blodsukkernivået våres er en viktig markør for helsen vår, som svinger naturlig ut i fra aktivitetsnivå og næringsinntak. Men om man har svært høye topper eller det daler fort, er dette et tegn på problematisk metabolisme. Det viktigste verktøyet for å unngå disse toppene/bunnene er et sunt kosthold og aktivitet. Men vi kan også bruke MetaPWR Assist + som en god støtte for å stabilisere. 

I MetaPWR Assist + finner du MulBerry Leaf ekstrakt, Cinnamone pulver og oljeblandingen MetaPWR. Ved å bruke denne som en daglig rutine før ditt tyngste måltid, vil du kunne støtte kroppen på flere områder. Du vil både dra fordelene av de eteriske oljene, men sammensetningen støtter også til bedre forbrenning og et balansert blodsukker. Dette er selvsagt ikke en erstatter for en sunn livsstil, med gode næringsvalg og aktivitet, men kan brukes som en del av din rutine for en sunn hverdag. 

MetaPWR Advantage

Kollagen er det proteinet som utgjør hovedbestanddelen av kroppen, kort fortalt. Det er vevet rundt cellene våre, bindevev, hud, knokler, brusk og sener. På markedet får man tak i mange ulike typer kollagentilskudd, men det som gjør at MetaPWR Advantage skiller seg ut fra andre produkter er kvaliteten til produktet. I mange av tilskuddene er det et relativt lavt innhold av kollagen, og kun noen få typer. 

I MetaPWR Advantage inneholder 9 ulike kollagentypeer, slik at din kropp skal få best mulig opptak. Det er brukt ulike kilder til kollagen, for å sikre at du får en bredspektret støtte til din kropp. Ved siden av dette er det tilsatt NMN i produktet. Dette er et enzym som produseres naturlig i kroppen, å blir til NAD + som kontrollerer den biologiske fornyelsen. Denne funksjonen synker med årene, som en biologisk naturlig prosess. Ved å tilsette NMN, slik som de har gjort med dette produktet, støtter man cellene til å motvirke reduksjonen av NAD+. Kollagen med NMN gjør at man kan støtte kroppen til en bedre forbrenning, økt energi og utholdenhet. NMN kan også påvirke hår- og neglevekst, nevrologiske funksjoner, genreplikasjon, metabolisme, muskelstyrke og kroppsvekt.

De ulike kollagentypene i MetaPWR Advantage er... 

 • Kollagen type I er knyttet til hudens fremtoning.
 • Kollagen type II bidrar til å beskytte skjelettet og er hovedkomponenten i brusk.
 • Kollagen type IV er det viktigste proteinet i basalmembranen. Det binder lærhuden og overhuden sammen og danner en nettstruktur som gjør basalmembranen smidig.
 • Kollagen type V er knyttet til kollagenfibrenes regelmessige struktur og stabiliserer strukturen til type I- og type II-kollagen.
 • Kollagen type VI opprettholder den mekaniske funksjonen i cellen og støtter både muskelfunksjonen og cellemembranens integritet. Denne kollagentypen motvirker dessuten oksidative skader og apoptose. 
 • Kollagen type IX er en viktig bestanddel i brusk og er hovedsakelig distribuert i bruskcellene i vekstplatene, leddene og mellomvirvelskivene.
 • Kollagen type XXV bremser fibrillasjonen i amyloid-beta-peptider.
 • Col1a2-protein er en kollagenfibrill.
 • Vakuolar proteinsorting 37A medvirker i cellevekst og celledifferensiering.