Pakker til ulike formål

Pakkene etter formål er satt sammen av Min Mulighet, for at du skal kunne finne dine naturlige verktøy ut i fra formålet du ønsker med de eteriske oljene. Som oljeveileder er vi opptatt av å finne produktene som kan støtte kunden best mulig, og ha mest mulig bruksnytte av oljene. Hvis du ikke finner pakken som passer dine formål best, kan du ta kontakt med din oljeveileder eller via kontaktskjema nederst på siden for å få skreddersydd startpakken din. 

Sommerpakka 

Sommerpakken er satt sammen av herlige produkter, som kan være fine å gjennom sommeren. Enten sommeren din er utlands, innlands, by, skog eller mark, finner du produkter som passer godt både til sommersolen, insektene, varmen, bil- og båtreise. 

Pakken er satt sammen av DoTERRAs mineralske solbeskyttelse, med face + body lotion (faktor 30), face + body stick (faktor 40) og aftersun. Du kan også kjøpe med DoTERRA Sun Body spray med faktor 30, om du ønsker dette. Ved siden av det følger det med Petal diffuser med 5 ml Lavender og Wild Orange. Diffuseren kan brukes enten det er for å lage en beroligende eller oppfriskende atmosfære, for å friske opp luften eller unngå besøk av insektene. Det følger også med en 15 ml flaske av oljeblandingen TerraShield og Terrashield spray, som er oljeblandingen for å frastøte seg insektene vi ofte får besøk av gjennom sommeren. Blandingen er trygg å bruke aromatisk og på huden. Siden sommervarmen kan gjøre luften litt tung, transportetappene lager ugang i magen, solen tar litt for godt på huden eller man har litt tette luftveier, følger også 15 ml Peppermint og SuperMint Beadlets med i pakken. Dette er to produkter som er gode både for sine avkjølende, forfriskende og oppkvikkende fordeler. Deep Blue Rub er den lindrende blandingen, som er god å smøre på stive/ømme muskler og ledd, å har en avkjølende god effekt. 

Sov godt pakka

Sov godt pakken er for deg som ønsker litt ekstra støtte for å finne roen, både gjennom dagen og til natten, med eteriske oljer som støtter ro, hvile, tankekjør og søvn. Produktene i pakken er oljer med mange gode egenskaper utenom de beroligende fordelene, slik at du også kan bruke de eteriske oljene til andre formål/ utfordringer om du ønsker det. 

Pakken er satt sammen av beroligende eteriske oljer slik som Cedarwood (15 ml), Wild Orange (15 ml), Lavender (15ml), Tulsi (5 ml), Serenity (15 ml), Peace touch (10 ml) og fraksjonert kokosolje til utblanding av oljene. Vi anbefaler også at du kjøper en diffuser, slik at du kan utnytte deg av de aromatiske fordelene til oljene. Her passer for eksempel Laluz diffuser godt, som er en estetisk pen diffuser med opptil 8 timers driftstid med lavt støynivå. Du kan selv velge om du kjøper diffuseren i separat kjøp, eller sammen med den forfriskende oljeblandingen Citrus bliss. Les mer om DoTERRAs diffusere her

MetaPWR

Kommer snart...

Ønsker du å kjøpe pakken eller mer informasjon, ta kontakt via kontaktskjema nederst på siden.

Naturlig støtte til immunforsvaret

I denne pakken finner du daglig støtte til ditt immunforsvar, og gode løsninger for å støtte kroppen din. Oljene passer godt i ditt husapotek, med gode løsninger for sesongbetonte utfordringer. Naturlig støtte til immunforsvaret - pakken er satt sammen både for å styrke ditt immunforsvar på et daglig basis, men også med noen verktøy om uhellet er ute. 

I pakken får du med gode eteriske oljer, med rensende og støttende egenskaper. Dette er Lemon (15 ml) som passer godt å tilsette en dråpe av i ditt drikkevann. Du får med On Guard (beskyttelsesblandingen) i olje (15 ml) og softgels (kapsler). OnGuard er trygg ved både topisk, internt og aromatisk bruk, og ved siden av en velduftende aroma støtter også OnGuard immunforsvarets naturlige funksjoner. Oregano (15 ml) er en kjent og potent eterisk olje, som med sin kjemiske komponent (fenol) er en kraftig og allsidig olje. Ved siden av denne er også TeaTree (Melalauca) med i pakken. Dette er en eterisk olje som har 92 forskjellige komponenter, noe som gir den utallige bruksområder, og den har gode rensende egenskaper. 

Vi anbefaler også at du kjøper med tomme kapsler til å ta de eteriske oljene internt, og fraksjonert kokosolje for internt og topisk bruk da oljene bør tynnes ut. Dette kan du legge til i din bestilling selv. 

Naturlig livsstil

Denne pakken er satt sammen for at du skal kunne rengjøre stor deler av hjemmet ditt på en enkel og naturlig måte. Det er stadig flere som får øynene opp på hvor skadelig rengjøringsmidler, hud - og hårpleieproduker osv. kan være for oss, om vi ikke er obs på hva som står bak på etiketten. Å flere får beskjed om at de skal styre unna "hormonforstyrrende" produkter - i dette ligger også en del av rengjøringsproduktene vi har i dag.

I denne pakken får du med produkter som kan erstatt de vanlige hårproduktene dine (sjampo, balsam og leav-in balsam), rengjøringsprodukter som vaskesprayer, gulvsåpe (OnGuard vaskekonsentrat, Purify, OnGuard Mist), håndsåpe (On Guard håndsåpe med to såpedispensere) og munnhygiene (OnGuard tannkrem). Det er også med tre eteriske oljer (Lemon, Eucalyptus og Purify) som har gode egenskaper når det kommer til rengjøring. 

Sesongbetonte plager (vår)

Selv om våren gir mulighet til å endelig kjenne sola varme, er den ikke den letteste årstiden for mange. Denne pakken er satt sammen med produkter som er fine når det kommer til å støtte, roe og rense opp i luftveiene. Det er eteriske oljer som har mange bruksområder ved siden av å støtte under sesongbetonte plager.

Ved siden av dette er det også med ferdige kapsler, tomme kapsler for egne blandinger og fraksjonert kokosolje til å blande ut de eteriske oljene ved topisk bruk (altså, på huden).
Ønsker å lese mer om bruksområdene disse oljene har, så kan du trykke her for å lese mer om eteriske oljer & sesongbetonte plager. 

Yoga & balanse i hverdagen

Bruk eteriske oljer for å finne mer balanse i hverdagen. Produktene passer både til yoga, å for deg som ønsker å bli bedre til å finne indre ro og velvære. I pakken får du med fraksjonert kokosnøttolje til utblanding av de eteriske oljene, petal 2.0 diffuser og 8 ulike eteriske oljer.

Anchor, Align og Arise er DoTERRAs egne blandinger i et yogasett. De er laget for å forbedre livet og yogapraksisen. Disse blandingene avgir aromaer for å støtte, sentrere og opplyse sjelen din gjennom hvert åndedrag, mens den styrker og strekker kroppen din. Lavender og Wild Orange (5 ml) er to beroligende og fine oljer, enten du trenger en myk start på dagen eller finne roen under yoga eller natten. Ved siden av dette følger Cederwood med, som er kjent som en jordende olje og bidrar til å skape en beroligende atmosfære på slutten av en lang dag. Tulsi, som hører hjemme i Sørøst-Asia, omtales ofte som hellig basilikum og har vært brukt i tradisjonell indisk medisin som en naturlig løsning på mange tilstander. Om du ikke kjenner til denne, kan det være verdt ett googlesøk. Og sist men ikke minst, så har vi peace. Dette er den betryggende oljeblandingen til DoTERRA som kan være en god støtte om man trenger litt indre ro eller bare eksistere litt.

Indre ro & velvære 

Kommer snart...

Ønsker du å kjøpe pakken eller mer informasjon, ta kontakt via kontaktskjema nederst på siden.

Naturlig lindring 

Pakken er satt sammen for å kunne gi deg noen naturlige verktøy for lindring. De eteriske oljene i denne pakken er en god støtte enten det er kroniske utfordringer eller akutte situasjoner, som er din årsak til at du trenger lindring i hverdagen. Ønsker du å lære om eteriske oljer og lindring, kan du trykke her for å lese mer. Men noen eksempler på hvordan man kan støtte kroppen er å ta Copaiba og Turmeric under tungen eller i kapsel, for daglig støtte og forebygging.

Cypress og Rosmary er to eteriske oljer som er gode å smøre lokalt, og gir en beroligende følelse til ømme muskler og ledd. Om du bruker dem som forebygging eller ved behov (eks. ved litt høye skuldre/ stiv nakke) blandes den ut med fraksjonert kokosolje. Deep Blue Rub er et av de mest solgte produktene, for sine lindrende egenskaper. En perfekt krem å smøre lokalt enten du ønsker å forebygge eller når behovet melder seg. Kombiner den gjerne med noen av de andre oljene under først, før du masserer Deep Blue Rub over området etterpå. 

Fokus & konsentrasjon 

Kommer snart...

Ønsker du å kjøpe pakken eller mer informasjon, ta kontakt via kontaktskjema nederst på siden.

Ditt eget hjemmespa

Kommer snart...

Ønsker du å kjøpe pakken eller mer informasjon, ta kontakt via kontaktskjema nederst på siden.

Lyst til å kjøpe eteriske oljer, men sette sammen din egen startpakke?

Det lønner seg alltid for deg, å handle gjennom en oljeveileder. På denne måten vil du få hjelp til din bestilling, men viktigst av alt... Du vil få personlig veiledning og oppfølging etter hvilke behov du har/ ønsker å dekke. Har du ingen oljeveileder, kan du bruke kontaktskjema under.

Ta kontakt med en oljeveileder