Lifelong Vitality

Lifelong Vitality er en produktserie for deg som ønsker å støtte kroppen din på cellenivå, på en naturlig måte. Serien er satt sammen av tre ulike produkter som gir deg en naturlig kilde til vitaminer, mineraler, rene marine omegafettsyrer, å lar deg støtte kroppen fra innside og ut!


Men det store spørsmålet er, trenger vi egentlig kosttilskudd?


Det er mange faktorer som påvirker helsen vår, noen av de er treningsvaner, kosthold, stress-nivåer og håndtering, eksponering for kjemiske stoffer kroppen skal bearbeide og ikke minst: hvordan du føler deg. I vårt moderne samfunn har også matproduksjonen hatt stor endring, som påvirker kostholdet våres. I dag har vi ikke bare hel- og halvfabrikata tilgjengelig for å dekke alle måltider, og produksjonen av maten vår går også raskere. Rundt 3500 ulike kjemikalier har kommet inn i landbruket, for å hjelpe bonden med å produsere mer, penere og raskere. Disse "hjelpemidlene" er også med på å gjøre jordsmonnet fattigere, som egentlig skulle vært en kilde til gode næringsstoffer i maten vår.

Resultatet er at vi ikke lengre får i oss tilstrekkelige vitaminer og mineraler, slik som tidligere. Faktisk viser en britisk forskning av David Thomas at i dag må du spise 4 gulrøtter, for å få like mye magnesium som en gulrot i 1940. Så det er kanskje på tide å finne frem kosttilskuddene, og sikre at vi får i oss de viktige vitaminene og mineralene igjen?

Med Alpha CRS+ får du en mulighet til å støtte kroppen med planteekstrakter og potente polyfenoler (antioksidanter som beskytter celler mot oksidativt stress og skader fra frie radikaler). Alpha CRS+ er satt sammen for at du kan støtte kroppens indre byggesteiner og indre nettverk, på en naturlig måte.

Alpha CRS+ gir deg en unik sammensetning av karnitin (transport av langkjedete fettsyrer til muskelcellene), alfa-liponsyre (metabolisme, energiproduksjon, naturlig antioksidant med fordeler for lever, nervere og beskyttelse mot oksidasjon), koenzym Q10 (normal produksjon av energi i cellene) og quercetin som blant annet er en god antioksidant. Hvis du ønsker å lese mer om Alpha CRS+, kan du gjøre det her


xEO Mega gir deg en sammensetning av rene eteriske oljer (Clove, Frankincense, Thyme, Cumin, Wild Orange, Peppermint, Ginger, Caraway og German Chamomile), marine omegafettsyrer og kartenoider (fettløselige røde, gule og oransje fargestoffer som naturlig finnes i planter, som bl.a omdannes til vitamin A i kroppen). Den inneholder også EPA og DHA som støtter normal hjertefunksjon*, og tilskuddet gir kroppen viktige næringsstoffer og fremmer ledd- og hudhelse.

xEo Mega gir deg mange hovedfordeler, men noen av disse er at den tilfører et spekter av karatenoider. Den gir deg en naturlig kilde til en lang rekke marine omegafettsyrer, D-vitamin og A-vitamin. D- vitamin er blant annet viktig for normal vekst og beindannelse hos barn*, reduserer risikoen for fall grunnet postural instabilitet og muskelsvakhet*, bidrar til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor*, normalt kalsiumnivå i blodet*, opprettholdelse av muskelfunksjon* og bidrar til at immunsystemet fungerer normalt*. A-vitamin bidrar til å opprettholde slimhinner*, jernmetabolisme*, opprettholder et normalt syn* og støttere immunsystemet*. Ønsker du å lese mer om xEO Mega, kan du gjøre det her.

*Disse helsepåstandene er fortsatt under behandling i EU og EFSA


Med Microplex VMz får du 22 biotilgjengelige vitaminer og mineraler, som ofte er mangelfulle i moderne kost. Mange vitaminer og mineraler på markedet er isolert fra naturlige kilder, eller kjemisk syntetisert. Dette gjør det vanskelig for kroppen å absorbere og beholde.

Mikroplex VMz gir deg en naturlig kilde til A-vitamin (retinol), C-vitamin (askorbinsyre), E-vitamin (tokoferoler, tokotrienoler), vitamin B1 (tiamin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B3/PP (niacin, nikotinsyre, nikotinamid, nikotinsyreamid) og vitamin B6 (pyridoksin). Den inneholder også viktige mineraler som kalsium (Ca), magnesium (Mg) og sink, ved siden av gode planteekstrakter av grønnkål, løvetann, persille, tare, brokkoli, rosenkål, hodekål og spinat. Hvis du ønsker å lese mer om Microplex VMz, kan du gjøre det her

Er du ikke allerede kunde, å har lyst til å komme i gang med Lifelong Vitality?

Kjøper du LLV via knappen, får du med en ekstra boks xEO Mega og PB Assist+ (prebiotisk fiber og seks stammer med probiotiske mikroorganismer i en unik tolags vegetabilsk kapsel) til rabattert pris. Pakken inneholder også Green Mandarin (15 ml) for forfriskende smak på vannet ved siden av naturlig rensing, oljeblandingen MetaPWR (15 ml) for metabolsk støtte, forbrenning og søtsug, og et velkomsthefte med litt informasjon om ulike produkter hos DoTERRA.

Ved siden av rabatterte priser på xEO Mega (sparer 27,50 euro) og PB Assist+ (sparer 15,25 euro) får du 25% rabatt på produktene!

Du kan også ta kontakt for å få skreddersydd din egen startpakke, ut i fra ditt behov.