Velkommen til min verden

På denne siden vil du finne litt informasjon om hvorfor eteriske oljer ble en del av min hverdag, og hvorfor jeg valgte doTERRA som selskap. Det er mange som ønsker å komme i gang med naturlige valg i hverdagen, jeg anbefaler derfor at du leser litt om doTERRA. Da vil du kunne danne deg et lite bilde av hvor viktig kvalitet er, å det faktum at du skal være sikker på at de eteriske oljene du bruker er trygge. 

Du finner også medlemsportalen på denne siden. 
Dette er en side for mine kunder, hvor de vil kunne finne nyttig informasjon i forhold til det å bruke oljene på en trygg og god måte. Her kan du som kunde gå inn for å finne informasjon om hvordan du handler i din doTERRA konto, oppskrifter og inspirasjon i ulike temaer og litt generell informasjon om det å bruke eteriske oljer i hverdagen. 


Er du nysgjerrig på hvorfor eteriske oljer ble en del av min hverdag, eller hva disse små dråpene har gjort for meg?

Etter mange år på søken etter noe som kunne hjelpe helsen og hverdagen min, kom jeg over eteriske oljer. Valget mitt ble enkelt når jeg kjente hvor mye disse små dråpene kunne gi meg og bedre min hverdag. 

Eteriske oljer er over alt på markedet, men vet du hvor ulik kvaliteten på produktene er?

Min grunn for å velge doTERRA var enkel. De produserer rene eteriske oljer av høy kvalitet, slik at jeg som forbruker kan være sikker på at de er trygge i bruk. Les gjerne litt om hvordan doTERRA arbeider, å hva som gjør dem unike som selskap.

Det kan være mye å sette seg inn i, når man skal begynne med eteriske oljer. Men fortvil ikke.

Som kunde av doTERRA gjennom meg, ønskees du velkommen med god oppfølging. Målet er ikke bare at du skal ha oljene dine, men at du faktisk lar dem bli en del av din hverdag. Kunder har tilgang til medlemsportalen.