Nyt sommeren med eteriske oljer!


Har DoTERRA noen gode produkter som passer ekstra godt på sommeren?

DoTERRA har eteriske oljer og produkter som kan bidra til å gjøre sommeren ekstra gode. På denne siden finner du informasjon om den nye serien DoTERRA Sun, som er en produktserien med mineralsk solbeskyttelse - så du enkelt kan beskytte deg mot UV-ståler uten kjemiske hjelpemidler. Du finner også den store insektsguiden, med en oversikt over hvilke eteriske oljer og produkter du kan bruke for å frastøte deg insektene - eller roe insektsstikk/bitt. 

Å selvsagt finner du også litt oppskrifter på naturlig pleie til huden til gjennom sommeren, informasjon om hvordan man kan støtte luftveiene gjennom sesongen og noen sommerslige diffuserblandinger! 

Ta med deg dine eteriske oljer - å NYT SOMMEREN!

Er det noe man bør tenke på?

Noen eteriske oljer er fotosensitive, slik som en del sitrusoljer. Om disse skal brukes topisk (på huden) bør man unngå direkte disponering for sol opptil 12 t, eller bruke de på hudområder som ikke blir disponert for hud (eks. under føttene). 

Noen oppskrifter til huden gjennom sommeren?

Insektsguiden

Uansett hvordan man nyter sommeren, kommer det ofte noen uinviterte gjester... nemlig insektene. Så enten det er late sommerdager i hagen eller terrassen, fisketur på fjellet, topptur i kjent og ukjent terreng, varme sommerkvelder i syden... Vil du antakelig møte på noen uinviterte gjester og turkamerater, enten flyvende eller kravlende. På denne siden vil du finne inspirasjon til hvordan du kan bruke dine eteriske oljer til å frastøte deg insektene du måtte møte, til lands og til vanns. I by og i fjell. Innlands og utlands.


I den store insektsguiden (knapp under) finner du informasjon om hvilke eteriske oljer som både kan hjelpe deg til å bli kvitt insektene - men også hvilke eteriske oljer du kan bruke om du blir bitt/ stukket. I dagens butikker finner man mange ulike produkter kan kan bruke for å bekjempe insektene, men varslene på baksiden av flasken/ sprayen - å det faktumet at vi faktisk trenger insektene (bare ikke så nært inntil) gjør at eteriske oljer kan bli ett godt alternativ. Så hvorfor ikke bruke naturlige midler for å støte fra seg insektene på, uten at det har negativ påvirkning på deg, barna, dyra eller insektene? 

Bruk diffuseren til å lage deg en herlig strandfølelse!

Naturlig solbeskyttelse? 

DoTERRA Sun serien er en serie med solpleie, laget på mineralsk vis. Alle produktene er minst SPF 30, vannfast i opptil 80 minutter, og bredspekrert beskyttelse. Noe som betyr at de blokkerer både UVB- og UVA-stråler. Serien består av solkrem for ansikt og kropp, solstift(stick) til ansikt og kropp, spray til kropp og aftersun.

Ønsker du å lære mer om solen, hvordan SPF fungerer, forskjellen mellom kjemisk og mineralske solkremer, og DoTERRAs produktlinje SUN? Trykk på knappen under!

Bruk diffuseren til å lage deg en herlig sommerfølelse!